På väg till Branäs.

Yey.


Mys

Sitter och myser framför matchen i one piesen. 0-0 står de, jämn match tycker jag även fast Barca har haft mer boll på mitten.


träningen

Hemma från träningen, tagga Barca - Milan. Come an Zlatan, barca ska inte alltid vinna.

För mycket fotboll, helt enkelt

Hemma från skolan, hoppningen igår gick bra. Eller rättare sagt grymt.
Träning nästa, inget sug alls efter heldagen på vallen. De blir för mycket helt enkelt, Anders jag vet att du ser detta. Tagga ner lite är du snäll? :)

before i die

En lektion kvar, en ynka lektion kvar sen blir de branäs. :)


god morgon

“Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.”
-Bill S

do i goning to make it or not?

Det är svårt att vara ung, tretton år och inte veta ifall jag kommer att fixa det eller inte. De har alltid varit viktigt för mig att bli någon annan än den svennen som har två barn och som måste gå till jobbet varje dag. De är inte jag. Jag är inte den personen, jag vill mer. Ifall jag lyckas genom fotbollen eller inte spelar faktiskt inte så stor roll. Jag vill bara bli någon som folk känner igen, någon som folk ser upp till. Fan heller att jag blir den som måste tänka så fort jag köper något för att säkert veta att jag har råd. De finns inte på kartan. Accepteras inte.

Min vecka

Tisdag: Hoppa vivaldi
Onsdag: Träning, 99:or
Torsdag: Upptill branäs
Fredag-Söndag: Skidor <333


image description

Mac

Äntligen har jag fått min kära mac tillbaks, jag har saknat dig. Detta beyder att uppdateringen kommer vara på topp.

Oredigerade

Hade inget att göra så de fick bli lite fotning idag. Föresten, matchen slutade 4-4 då vi alla var sega och trötta sen igår.
 





Im going to show you how great i am

Min kamera är mitt liv, den är allt. På topp yrken ligger klart och tydligt fotbolls proffs överst, tror jag. Jag har ju aldrig provat på de, men de känns rätt liksom. De är något jag kommer kämpa för, men allt blir inte alltid som man vill. Går inte drömmen i uppfyllelse kommer fotograf alltid vara där som andra hands dröm och ska jag vara helt ärlig så kommer inte fotbolls drömmen slå in, tjej konkeransen är lättare än killarnas. Men de så många fler killar som kan leva på fotbollen än tjejerna. Isåfall måste man spela på riktigt riktigt riktigt hög nivå. Lyon typ.
 Jag kommer antagligen inte dit, de är väldigt få som gör de. Och att sannerligheten att jag, just jag skulle få den chansen känns inte så stor just nu. "Chansen finns men den är försvinnande liten"



Frågan är bara hur mycket jag vill sattsa, hur mycket är jag beredd på att ge. Jag känner redan nu att jag glirder i sär från vännerna, hoppar över mycket som jag hade drömt om att göra.

Im going to show you, how great i am. It's not about how hard you hit, it's about how hard you can get hit and still and keep moving forward.

Sista filmen visas inte Titt på den här.






Sommarsommarsommar

Shorts utan underställ. Säger bara en sak: äntligen!


Innan varje match. sjuk insperation.


sommarkänsla! ♥

Var ute idag med Johanna och fotade lite, sjukt varmt också 18 grader! I alla fall när vi var ute, så det blev kortbyxor och t-shirt. Hoppas det blir lika fint imorgon då vi dessutom ska vara på vallen i 12 timmar.
Några av bilderna! :D

Onsdagen!

Hej! :)
Vill bara tacka alla sjukt goa tränare och spelare för i onsdags, det var sjukt kul. Johanna har redan laddat upp lite bilder, men här kommer några från min kamera också.


Inne i matchen?
Goooo Hannii! ♥
Finare kompisar får man leta efter!
Och lite matchbilder.

Insperation



Liten bildbomb


image description




sjutton också

Varför står de att inläggen från mobilen publiceras när dom inte gör de?

What ever, igår var jag på Gbg koppaberg - Arsenal. Champions leage. Som var tvungena att vinna med 2-0 inför andra omgången. Dock så missade dom för många målchanser och var totalt mesiga framför mål. Vågade inte ta beslut själva så dom lixom väntade in motståndarna. Sjukt tråkigt när dom var bästa laget.

Smakprov för bildboomb. Nu blir det grillat i vårvädret.
 

Champions leuge

Snart ska jag dra till stan och se på åttondels finalen av champions leuge. Göteborg Kopparberg möter Arsenal. STORT!


gooooooooa laget <3


Läxor, läxor och mera läxor.

Gött med fotboll på ponny akuten.

Träningen igår gick super, även fast min hals typ är svullen mina ögon rinner, hostan gör att jag inte kan andas, huvudet bultar av att trycket från näsan och att näsan kliar. Så var jag bland dom första i mål på konditons träningen, typ den ända som fattade dom nya övningarna och kände värkligen att jag klev fram under match spelet mot några rätt så långa 98:or. Riktigt härligt att ha en bekräftelse att jag kan faktiskt dehär. Jag har haft några vingliga veckor, där jag inte riktigt kommit iform från vinter uppehållet. Några mål hit och några mål dit har de väl blivit, några sjukt bra passningar och några få finter. 
Men inte alls den super formen jag hade i höstas, då allt bara rullade på. Jag hade så mycket att göra att jag inte ens hann ätavarken lunch eller middag. De fick bli en macka sisådaär klockan nio när jag kom hem varje kväll, efter att ha varit med kompisarna.

Med tanke på att jag hade fullt upp då i Sommarn/hösten. De var sjukt vilken super sommar jag hade, oslag bar från alla håll och kanter. GOTHIA CUP 2011, absolut de sjukaste jag vart med om. Helt jävla underbart. Jag får sätta mig ner någon dag där jag inte har något att göra och skirva om de. Vinster som v ialdrig trott vi skulle klara.
5-2  efter straffar mot BROMMAPOJKARNA för fullsatt (inga sittplatser men de var typ MÅNGAMÅNGAMÅNGA som stog upp och kollade, Såklart eftersom de var bromma vi mötte) heden. Vi vann första slutspels matchen och slog ut BROMMA. Vilja slår klass. Fyfan asså, får rysningar bara jag tänker på de.


myspys :3

Hej! :D
Soft dag idaaag, först var jag hos doktorn och missade de tre första lektionerna ^^ Sedan kom jag hem åt lite mellanmål och cyklade sen till gympan tillsammans med bästa Johanna och Josephine, älskar er tjejer! ♥ Sedan var det engelska och vi kollade på film inprincip hela timmen, sedan tyskan som vi tydligen (?) inte hade varken lärare eller vikarie på, rättare sagt ingen lärare alls så det blev väl sådär gjort... Nu sitter jag hemma i sängen lyssnar på bästa One Direction i min One piece och bara myser. :3 Imorgon är det skola som vanligt sen drar jag och Hanni till djuraffären och kollar lite eftersom hon ska köpa hamster, så ja. Kul dag ^^
Puss! ♥
image description
HANNI imorgon då ♥

Natti natti.

De gäller inte bara att ha bra kort, du måste spela dom med.
Egopic är aldrigfel.


music

Tipsa mig om musik nu, behöver insperation.

rubriklös

Hej alla! :D
Förlåt för dålig uppdatering från min sida igår, Ida hade kalas så det var fullt upp inprincip hela dagen! Men jag hoppas att det blir bättre denna veckan, idag är det då söndag och det är nog nästan den tråkigaste dagen på veckan, förutom att det är fotbollsträning och att man är ledig då, men man orkar aldrig göra någonting så man bara sitter xP Men jag och mamma ska i alla fall dra oss i väg på en promenad snart, hoppas jag iaf! Sen blire väl hem äta lunch, hitta på nåt med en kompis och sen träning? Försöker planera så dagen ska bli så rolig som möjligt, kommer nog inte lyckas, menmen :P Mer uppdatering sen.
goooo.



Rätt Så go statistik. Love u.


De finns inget bättre än Nalle puh's goa citat

"Om du försöker hitta hem men istället hittar en grop, kan du försöka att leta efter en grop. Då skulle du med all säkerhet inte hitta en grop, vilket skulle vara bra, för då kanske du hitter någonting du inte letar efter, vilket skulle kunna vara precis det du letar efter"

"Om man inte vet var man ska är det ingen idé att skynda sig. Man vet ändå inte när man kommer fram."

"Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre."

För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.

"Ibland är en båt en båt och ibland är den närmast en olyckshändelse. Det beror alldeles på om du är över eller under den."

"Ibland, när jag säger vad jag tänker, märker jag att så tycker jag inte."

"Ingen kan vara nere med en ballong!"

"Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar."

"När du tittar på dina två tassar vet du, att när du har bestämt dig för vilken som är höger, kan du vara säker på att den andra är vänster.

"När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig."


.-.-.-.-.

Matchen gick bra, dock så blev de många smällar för mig. Trött.


Matchen igår, och matchen idag.

Matchen i går, var bra. 5 - 3 till oss. Yey. oslagbara för detta året. Rätt så bra faktiskt.

Idag ska jag också spela match, med 98:orna. Derby. Jag hoppas jag får spela där upp på offensiv mitt eller topp, jag känner mig så mycket mer bekväm där. För på backen känns de som om att allt skulle vara mitt fel ifall vi släppte in ett mål.
Jag gillar inte att ha den typen av ansvar på mig. Jag gillar ansvar, de gör jag. Jag gillar att få känna mig vuxen. Men inte den typen av "press youknow". Jag längtar på sätt och vi till att bli äldre, men då kommer de bli närmare till gammal gränsen. Och ingen vill bli gammal eller?
image descriptionimage descriptionimage description

Linnéa

Har nu gjort ett länkbyte med fina Linnéa och jag tycker verkligen att ni ska besöka hennes blogg, för den är verkligen läsvärd ovh välskriven, så tryck på bilden för att komma till hennes blogg! :D

snart prov..

Hej alla! :D Har snart nationellt prov i svenska :( , man skulle skriva om en fritidsaktivitet och jag skrev såklart om fotboll, snart ska vi gå in i ett grupprum och läsa upp för varandra men just nu fick vi göra vad vi ville så sitter just nu och bloggar och surfar på internet. Efter denna svenska lektionen har vi lunch, sen gympa och den slutar vi! Mer uppdatering då.

Sjukt trött!

Hej! Kom hem nu för någon timme sedan från stan och det blev många finfina prestenter! :D Köpte också lite hårgrejer till mig själv. Men är sjukt trött nu så det blir ett kort inlägg, lite bilder i alla fall. Ses i morgon babes.
Nails



Hårgrejer till mig, dålig bild iknow....



.

De har hänt något med min dator, den är helt lack. Därförkommer bloggningen inte ha bästa uppdateringen för min del. Ja visst kommer jag försöka blogga så ofta som möjligt men inläggen kommer inte vara så snygg då de tar typ sjutton år att ladda upp en bild.  Imorgon blire mATCH.

Håltimma

Har just nu håltimma, börjar dock om 10 minuter igen </3 men ett kortis inlägg hinner jag med.  Idag slutar jag 14:30 och då ska jag direkt hem, plugga, blogga och fixa med naglarna. Sen när mamma kommer hem åker vi in till stan för att handla födelsedags presenter till lillasystern. Så ännu en rolig och fullspäckad dag, får se hur mycket uppdatering det blir..

Om någon vill göra ett länkbyte så säg gärna till!




Just because i love you....

Tillbaka från träningen, egentligen för typ några timmar sedan men ändå. Helgo träning, allt var toppen! Fint väder, roliga övningar och supergoa fotbollskompisar! :D Alltid lika skönt när Onsdagarna är avklarade, lång skoldag med Tyska-läxförhör och så är man alltid sjukt trött och orkar inte träna. Fast som alltid så blire kul när man kommer dit, så det måste jag säga är den absolut bästa delen ;) Men torsdagar, så j*vla skööööna! En lektion sen håltimma sen en lektion sen lunch och så slutar vi 14:30, helgo dag! Sen åker jag och mamma till stan (?) för att handla födelsedagspresenter till min lillasyster som följer år på lördag. Så kommer bli sjukt go dag somsagt!
Vill bara hälsa till min sockertopp Johanna, älskar dej! ♥



Rubriken.

Tävlingen gick super, nolla och jag fick ta med mig en liten gullig rosset med mig hem. Dock missade jag träningen men de var de faktiskt värt. Astrött nu, mer uppdatering någon annan gång. Tack för alla söta kommentarer föresten. :)


Träning nästa...

Träningen nästa, gött väder också! Mer uppdatering efter.
Hittade denna bilden från sommaren 2010-2011 (?) När jag och goaste Elin och Liv var och träffade damlandslaget! :D

Hopptävling nästa

Hopptävling på sötis gina nu, ses. :*


Shit så snygg hon är. Gash. Bad pic.


Gissa vem som är med i tidningen?

image description

Instagram! :D

Följ mig gärna på Instagram, kommentera ditt namn så följer jag dig med <3
Jag heter linneaajohansson, FOLLOW ME!



Lite sent...

Lite sent nu kanske men tyckte Loreen var värdig vinnare av årets festival! Och har redan laddat ner låten på mobilen xD

 


Härligt! :D

Hej! Förlåt för uppdateringen, har vart mycket med läxor, prov, fullspäckade scheman osv. Och tyvärr går allt det före bloggandet.. Men försöker hinna med allt så gott som möjligt. Nu äntligen när våren är här, så blir man inspererad och glad. Då har man mer lust och ork också! :D Så jag hoppas på bättre uppdatering från och med nu, men kan inget lova :P Bjuder på en finfin bild här också, den svarta skon är min, den blåa är Johannas (annnan Johanna XD) och den färgglada är Josephines :)

sdfasdgfSDG

Dålig uppdatering. Tävlat dressyr idag, skit nöjd. Ingen dator heller så därför, kommer inte uppdateringen vara så bra på ett tag. :(

Åh.

Gud var jag tycker synd om Danny, han hade rätt. De var hans tur att vinna nu. Varför skulle Loreen tävla just detta året? åh, jaja. Hoppas han biter ihop och tävlar nästa år och får vinna då istället. På hemma plan kanske till och med? :)

 

matchen igår

Matchen igår gick bra, 8-2 till oss. vi är i en riktig topp form, även fast spelet var kasst har vi en ganska hög lägsta nivå. De är ju ganska skönt att veta i alla fall. Dom fem sista cuperna har vi tagit oss till final, tre har vi vunnit och två förlorat. ganska imponerande va? Haha, ja värst lag är lite som om att vi svävar på måln. Vi har alltid spelat med två lag och är inte vana vid att vinna. Men nu när vi bara har spelare till ett lag börjar vi vinna, rätt så sjuka siffror sometimes.
Från fotboll till något helt annat, på tisdag och onsdag ska jag tävla "ridweeken" två tävlingar i rad. Fast inte på en helg då, dag ett är dressyr på Ninja och dag två är hoppning på Gina. Mer bloggning när jag kommer hem, puss.
Inga bilder eftersom jag är inne på våra kompisars iPad.

Bloggar från mobilen.

Jag ska bara testa att blogga från mammas mobil, de är kul jag borde skaffa mig en iPhone.

Match later jaou.

Match klockan fyra i slätta idag, nu på förmiddagen vet jag inte vad jag ska göra. Efter fotbollen ska vi direkt till Frida, Jesper och Anders. Tagga mello! Vart går er röst? Min går nog till loreen för hennes låt och Ulrik för att han kommer från göteborg. HAHA.

 

Hemma och sliten.

Herre jises. De har varit så fullt upp idag att jag inte hunnit andas ut. Inte fören nu som jag känner hur trött jag är efter dagen och veckan.
Imorgon blireé match mot häcken, vi åker till dom. Konstigt nog är vi bättre på bortaplan, eller jag ialla fall. Jag är en sådan som spelar som bäst när jag är arg och de är alltid någon sjukt jobbig tränare eller föreldrer som ska komentera exakt allt som händer på plan. Jag blir så sjuuuuuukt irreterad på sånt. En sån ska hände idag, de var så här; Torslanda har Dm i handboll på hemma plan så alla idrottslärare jobbade där, så istället för idrotten skulle vi kolla på handbolls matcherna. Då var de en i torslandas lag som blev utvisad för tufft spel och då börjar deras Rektor applodera och säga "Äntligen". Vad fan tänker hon med, Flickan där fjorton år för i helvete. Hade de vart jag hade jag försjutton bara blivit mer taggad, men de är inte alla som tar de så. Folk är känsliga och en rektor somskaledaskolan ska ju inte uppmuntra folk till att försöka sätta dit spelare för att få dom utvisade. Dålig stil tycker jag, grymt dålig stil. 

Från något dåligt till något bra. Kolla vad fin text jag hittade. Tack vem de u var som skrev de. :)



Go träning. <3

Himla go träning idag asså! :D Även fast den är på en fredag, en kall och regnig kväll klockan halv sju till åtta och även fast man tänker varje gång innan, nej inte idag på en fredag jag orkar inte så är den sjukt rolig och värd att gå till! ♥ Vill bara säga också att det kommer bli lite ja, dålig uppdatering imorgon eftersom att jag har fullt upp. Men några inlägg hoppas jag på att klämma in. Först far jag iväg till dansträningen på förmiddagen, sen blir det fotbollsmatch och sen hem till fotbollskompis och äta middag med familjen. Så kommer somsagt ha väldigt fullt upp, så ni vet! :D
Vill också säga att jag hänger på Johanna, ni får komma med förslag vad jag/eller vi ska blogga om, eller ett videoinlägg? Ni bestämmer, helt klart! :)
Saknar Thailand. <3

Tack så *pip* mycket.

vi har fått så sjukt fina kommentarer på sistonde, keep it up. Love u all. <3


Fan sakkkkna sommar'n

Friday, gotta get down on friday.

Fredag äntligen, skolan & tidiga månar är inte precis min grej.

Ikväll 19.00-20.00 är de träning, snacka om att verkligen vilja något när man släpar sig själv upp dit istället för sova över med kompisarna och tjejmidag, som de entligen var planerat. Man må inte ha många chanser i livet men de kommer alltid en ny efter att ha missat den första. I hope.

Jag måste fråga er. Är de något specielt ni skulle vilja se på bloggen. Som en film där jag vissar alla mina priser? Jag visar er mitt rum? Frågestund? Tävling? What ever you want, skriv de. :)
 


Så jäwla go låt.


Dom finaste papper jag har

Detta är nog bland som finaste papper jag har!


ledig från alla träningar idag. more update later.


Go musik.

Träningn var go och jag är sjukt tröttis idag. Så lite musik istället för ord.

messi ♥

Ett helt otroligt mål gjort av den bäste :D Dålig kvalité, men känslan är densamma.


Kall men kul träning :)

Hejhej!^^
Dålig uppdatering, sorry. Har i alla fall vart iväg på fotbollsträning nu som Johanna bloggade om förut. Det var otroligt kallt och blåsigt men ändå väldigt kul! Fast måste erkänna att det bästa var att få komma in i värmen igen. Annars hade mina fingrar bokstavligen ramlat av.. Well, annars har det inte hänt något ''intressant'' idag, en vanlig skoldag. Hatar onsdagar, långa, tråkiga lektioner. Man får trösta sig med träning efteråt, belöning, yey! :D I morgon är det desto bättre, håltimma och allt! Och håltimma = uppdatering! Om jag inte får bloggtorka. Sen efter skolan så ska jag hitta på något sköjigt med Miranda, i alla fall enligt planerna ;D Mer uppdatering senare eller imorgon.
Puss, Linnea ♥
Hittade denna supergamla och supersöta bild! ^^

Träning today

Träning ikväll, bara med nittioniorna. Yeyeye. Antagligen vanligt match spel som vanligt, hoppas de iallafall. Så mycket som de blåser och är kallt nu behöver man springa. Inte sant? Ses sen babes.




bild från Gp ponnyn, kommer fler så småning om.


Gick ut en liten fotorunda..


Drar till stallet nu, puss.

Saknar dig nahla.

Tävlings människa x1000

Jag är, är du? Notera hur långt mitt hår har växt sen sommarn då fotot togs :)

Vad har jag gjort idag?

Ja, vad har jag gjort idag då? Jo, skolan som vanligt. Ingen hitt precis, men ändå kul att träffa kompisarna. Efter de gick jag hem och fastnade med Linnea och pratade i evigheter, jag kom inte hem fören fyra någon gång. Nästa var skype, där ringde Kompisarna och vi gick ända till Tumle (sjukt långt) Och där blev vi typ bara skrämda av någon spookie gubbe med ficklampa och husvagn. Lite smått creepy på en strand.

Då drog vi hem till Liv. Och halv nio fick jag, viktor och ludvig springa till bussen. Ännu mer läskigt när vi var ensamma på bussen och den var alldeles ner släckt, bara gröna lampor i taket som lös mys belysning typ. SPOOOOOKIE SPOOOOKIE.


Linnea, något som därimot är bättre.


Gissa vilka som är på framsidan?

Ehm linnea hur tängte du där? 14 besökare är ju inget bra alls.

Aja, nu till något bra. Gissa vilka som är på torslandas framsida?


Fortsätt så.


Bilder från Ö-bollen ♥

image description
// Nea

Fiskbensfläta VS Hästfläta

I dem långa pauserna på Ö-bollen hade vi lite smått tråkigt och det slutae med att vi satt och lätade varandra, båda flätorna blev sjukt snygga men vilken tycker ni är snyggast? Fickbensflätan jag gjorde på Johanna som är på bild ett, eller hästflätan Johanna gjorde på mig som är på bild två. KOMMENTERA! ♥
VS


// Nea

Hatarrubriker.Domärsåfulaochdumma.

Imorgon är de studiedag vilket betyder, vara uppe länge idag och de betyder uppdatering på topp. Så jag skriver mer ikväll. Puss. <3
image description

Vinst.

Segrare i flickor 99 är.. TORSLANDA IK.


Andra matchen spelad

Nu har vi spelat andra matchen men denna gången gick det inte hem. Vi spelade inte alls som i första matchen ingen rörelse och inget bra passningsspel. Men nästa match då! Vinner vi den blir det A-sluspel annars blir det B-slutspel....


Tagga.

Imorgon är de ö-bollen och jag är riktigt spänd, förväntansfull och vill typ bara springa ner dom jävlarna som kommer stå ivägen för mig och MIN boll imorgon. Hur får jag upp denna kämpar glöden? Hur gör jag för att hålla upp humöret när Bollen inte går i rätt mål? Enkelt, håll motivationen uppe. Kolla på denna, får ni rysningar i slutet tror jag inte att de är fotboll ni gillar.

Varje dag slocknar en dröm, jag ska se till att de inte är min.

Nästa film jag ska visa er är min favorit. Jag tror inte den kan vara mer insperarande, RESPEKT.

En sista uppdatering

Här är en sista uppdatering för dagen, det beror på att jag är sjukt trött och antagligen kommer somna snart xD Men mer bloggande blire imorgon! :D Så ha det toppen till dess.
Vill bara hälsa till världens finaste! Miranda du är verkligen sjukt söt, och ni måste besöka hennes blogg. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg :D
// Linnea

Sjukt rolig träning! :D

Vi hade en sjukt rolig träning idag, jag och Johanna (annan Johanna xD) va otroligt flamsiga och jag tror att alla tillslut blev lite irriterade på oss men det var så sjukt roligt :D En väldigt lyckad träning för att vara en fredag klockan 18:30-20:00 när man är sjukt trött. Så vill tacka alla goa spelare för dagens roligaste timmar! <3
// Linnea

Vår

Våren är här och Linnea har börjat blogga. Verkar som om denna fredagen har lite klass.

 


Everything maybe have a point?

Jag har inte sovit så bra i natt, vet inte varför. Mycket att tänka på antar jag. Jag har varit sjuk i stort sätt hela veckan, idag känner jag mig sååå mycket bättre, men för att vara på den säkra sidan var jag hemma idag också. Pappa kommer antagligen tvinga upp mig till konditionsträningen idag, men jag vill verkligen inte riskera något nu innan öbollen så jag kommer ta min kamera och knalla upp och titta på. Inga mer sjukdommar förmin del. Tro de eller ej, men jag saknar att träffa vännerna i skolan. Jag träffar aldrig alla samtidigt förutom där, av alla ställen i världen. Varför just där? Iförsig kanske de är bra, då slipper man ju dö av att vara uttråkad. Allt kanske har en poäng?

 
Respekt till Ibra, sjukt bra match han hade i förgår. Alla ni som sägar att han bara ger neggativt till sverige, snälla gör sverige en god tjänst. Dränk er själva.


Underbart! :D

Hej alla fina!
Idag har det vart en toppendag, superrolig! Först Engelska, Svenska inte så kul kanske.. Men sen hade vi gympa! :D Sen stannade jag Emma, Johanna, Josephine och Sara kvar och flamsade oss en stund haha xD Sen så duschade jag Johanna och Emma värsta länge så trots att vi slutade 13:05 så kom jag inte hem förrän 14:30, haha. Det var helt underbart vackert när jag gick hem, våren är äntligen här, kommer bli sjukt skönt att komma hem sen! :D
// Linnea

HALLÅ? De är championsleage vi pratar om!

Att killar syns mer i fotboll är ingen nyhet, så har de alltid varit utan att någon riktigt reagerat. Jag har alltid accepterat de, faktum är ju faktiskt att "killfotboll" är bättre än "Tjejfotboll". Men de var en sak som fick mig att reagera stort. Någon gång denna månad spelas kvartfinalerna av dam championsleage. Koppaberg Göteborg möter Arsenal på hemma plan, alltså här i göteborg. De är ju hur stort som helst, fattar ni? KVARTSFINAL AV CHAMPIONS LEAGE? Vi har köpt billjätter med laget och de kommer bli super kul. Jag hade förväntat mig värsta fullsatt på ullevi, stora afficher överallt typ. Men nej, matchen går inte ens på ullevi. Den går på vallhalla. HALLÅ? Jag visste inte ens att de gick fotbolls matcher där.
Och de är inte allt. För tjugo billjetter till ett lag kostar ynka tre hundera spänn! Skojar du med mig? Tre hundra. De är ju ingeting. DE ÄR FÖRFAN KVARTSFINAL I CHAMPIONSLEAGE! Ta betalt. Nej, usch nu fick jag verkligen avsmak från fotbollsproffslivet. Hej och hejdå.