på väg hem

På väg hem, strax fotbollsträning :)

Midsommarafton, tror jag

Glad midsommar alla!
 

TI 2 - I'm only human

Well here we go. spola till 02:30, LOVE.
 
 

Tidsinställt 1

Nu sitter jag antagligen på väg upp i bilen och har de GÖR tråkigt & för er som har de lika tråkigt som jag. enjoy.
 
 
 

Midsommar

Imorgon åker jag och firar midsommar. Helt okej sätt att fira på faktiskt, lite tråkigt då vi ALLTID år dåligt väder. De spelar ingen roll hur fin resten av sverige har de, det är alltid askallt där vi är. Av någon mysko andledning.
Jag kommer vara borta i fyra dar (tor-sön) och kommer antingen ha skit mycket att göra eller inget alls, så för att vara på den säkra sidan så de händer något på bloggen så kommer jag att skriva en eller två tidsinställda inlägg för varje dag. Just so you know.
 

Klippa mig

Strax upp och klippa mig, före och efer bilder kommer kanske. Om jag orkar i alla fall.

Min musiklista

 

Godmorgn

Inga planer för dagen förutom stallet i kväll.
Jag har inte ens haft en veckas sommarlov och redan så har jag nästan vänt på dygnet, Igår vaknade jag 13.30, idag väckte mamma mig elva. Bra, men jag är trött som in i *pip*.

Liseberg

Jag har varit på liseberg hela dagen idag och igår. Min blogg.se App fungerar inte heller, därför har väl uppdateringen varit kass. Men imorgon har jag inget planerat så kanske blir de bättre imorgon?


Sverige - England

Spännande. Kom igen nu Sverige!!! Få tillbaks känslan.
England har bara vunnit en ända gång mot sverige på 50 år och det var en träningsmatch.

WOW


Slappa dag

Idag blir de nog en typsiks slappedag. Jag känner att de är dags för de nu, trött som in i *pip*. Om jag känner mig själv rätt så kommer de nog lite fotbollsvideor och annat smaskigt under dagen.

SOMMARLOV!

Nu är de sommarlov. Äntligen, fyfasen vad gött asså. Livet leker
image description

En ända morgon

En ända morgon kvar, snart kommer dom bästa tio veckorna i mitt liv! 

lalalalalalal Love

Imorgon får jag sommarlov, så härligt! Ett år i högstadiet avklarat, bara tre kvar. Jag ska strax dra till stallet och rida lite dressyr. Från de till något helt annat:
Har ni tänkt på att något som entligen är dåligt kan bli riktigt bra? Ja, som idag till exempel. Vi skulle gå till sillviks badstrand med min elevensval grupp, vädret var skit. Blåste som fan och de var inte varmare än femton grader. Vi skulle sluta 14.30 och vi frös redan ihjäl när klockan var 10.00 kanske? Hur ska detta gå? Jo, våra goa lärare lät oss gå hem 10.30!
Små överaskning gör dagen så mycket bättre!
På högsta volym!

Story of my life


EM

Danmark - Holland

Vaken nu

Godmorgon.
Planer för dagen är match mot utbynäs och kolla EM ikväll. Vad som händer där i mellan för vi väl se.
Detta kallas motivation.

Partaj hos sofie + Fotbolls EM

Jag har inte bloggat på jävlig länge, och jag kan lova att de blir en rejäl förbättring från och med nu. Bara tre dar kvar i skolan och sen sommarlov. Då kommer ju tiden finnas och då brukar angarsimanget komma av sig själv.

Idag börjar EM. Idag spelar Polen mot Grekland klockan 18.00 och klockan 20.45 Spelar Ryssland mot tjekien. Lite tråkigt att sverige inte spelar fören på måndag. Thats life.
Ikväll ska jag också på partaj hemma hos Sofie. Grattis Soffan, tåååååååånåring nurå. Klicka på bilden för att komma till hennes söta lilla bloggis.
Imorgon spelar vi vår sista seriematch, Sattsar såklart på vinst. Alltid bra att få en härlig sista känsla inför alla sommar cuper som kommer snart.






Nytt tag

Nu har jag precis spelat match med 98:orna. De gick helt okej, nu väntar vi på färjan från Öckerö. Inte avgång förän 20.50.


Hos Frida

Partypary