oo

Jag bloggade inte igår, jag fyllde år och för mycket hände helt enkelt. Klockan halv ett drar jag och spelar match mot älvängen, första seriematchen. Inget lätt motstånd kan man väl säga, jag är berdd på de mesta.

Jag skrev tidigare att

Jag levde på moln, såklart kom de folk som undrade varför. Jo, såhär är de.
I december fick vi veta att vi skulle slå ihopp med 98orna, som även hade några 97or i sitt lag. Yey, en utmaning tänkte jag, men hur mer jag funderade och hur lägre tiden gick så började tankana komma; Om jag inte kommer med i etta laget, hur kommer de då kännas att spela? Kommer jag skämmas över att gå in på planen, inte vara stolt över där jag spelar. Då rasar hela mitt spel. Har jag inte själförtroendet eller stoltheten går de inte. Då lojjar jag runt på plan som en gammal kråka som har canser typ. Mina ben blir som bly och jag bryr mig inte om hur de går. Och en sak som jag vet, vill jag så går de. Hela mitt spel är upp bygt på en jäwla massa vilja, knappast teknik, den har bara kommit med på köpet. Medans jag har kämpat.

Jag tänkte på de så mycket så jag tillslut inte trodde på de själv, hoppet om att jag skulle få spela med dom som är ett och två år äldre var som bortblåst. Men då i söndags (tror jag de va) så frågade mamma ifall jag vill vara med på söndag med deras etta lag. Jag blev så glad att de bokstavligen talat kändes som jag flög på moln. Kan låta överdrivet, men så var de.

Härligt

De är alltid lika härligt att komma hem från skolan, inte sant? De senast jag vill tänka på nu är att knapra i hopp ett långt inlägg utan riktiga känslor. Så vi ses väl senare, i guess. Gissa vem som snart har haft sina mål dojjor i snart ett år? Och gissa vem som blir tonårig i morgon.

Torsdag

idag är de en bra dag. Torsdag är vår "roligaste" och tidigaste dag i skolan.

Färdig med matten

Färdig med matten = Datortime
Bjuder på dagens mål (passnig). Nicklas bärkroth, wiho.

Godmorgon onsdag

Hälften av "veckan" har gått, finnemang!

HEJAHEJAHEJA REAL

Tagga champions leage tonight.

Stallet nästa



Ihhh

Gud, är hyperaktiv. Jag har nyligen fått reda på en super sak. Men ni får inte veta än, jag lever på moln folk.
image description
image description

Instagram

Följ mig på instagram; johannawiber
Yes de ska va utan G.


härligt värre

Påväg hem från matchen kände jag mig jättefräch. Men när jag sprang hem så blev benen tyngre än någonsin, så för att inte ta risken för fler överansträingar så sket jag i de. Matchen slutade 4-0 till oss.


Mellan landar

Mellan landar hemma, om 50 minuter ska jag tillnästa plan. Match mot åsa, tagga.


Äntligen orkat ladda upp nya bilder på datorn, någon av dom närmsta dagarna kommer de komma bilder från branäs.

talangträning

Dagen imorgon ser ut såhär:
Halv nio; Talangträning
elva: återhämta mig
tre: Match mot åsa.
halv sju: Träning

väcker minnen


Godmorgon

Godmorgon, inga planer för dagen mer än att jag måste gå och lägga mig tidigt för talangträningen i morgon är halv nio på morgonen borta i Lindomme. Gå upp typ klockan sju då.


Den konstiga känslan när..

Den konstiga känslan när man är vaken klockan halv fyra på morgonen och man kan inte sova för man inte är ett dugg trött. Seriöst, jag vaknade bara elva igår så något fel är de banne mig. Jag ska göra ett försök till att somna, när jag väl lägger mig så kanske jag är trött ändå, om inte så blir de fotbolls youtube filmer tills natten är slut. Godnatt igen.
Kanske blir de tvärt om?
l
l
l
v

Law ya

Love you with all my butt, i would say heart but, my butt is bigger. God night bitches.

Hemma

Hemma från ute livet. Nu blir de mys framför datorn oså ses vi kanske mer i natt. tjillevipsen!


Fredag, måste gå ner på fredag.

Pannkakor på G. Ska antagligen träffa viktor sen, annars blir de en slappedag till.

Torslanda - Utbynäs 8-0

Matchen startade jämt och vi hade tur, bollarna studsade till vår väg för de mest och inom kort fick vi in en boll, kort efter de gjorde deras målvakt en lite tabbe. 2-0. Utbynäs tappade suget och matchen rullade på, målen rullade in. I halv tid stog de 5-0, Jag byttes ut från mittfältet till topp.
Man märkte värkligen hur trötta båda lagen blev, matchen blev i segt långsamt tempo. Ändå fick jag en grym passning och satte 6-0, på en hörna fick jag bollen framför mig, de var bara att sjuta och hoppas på de bästa. Denna gången gick de bra. Ett till mål rullade in och matchen slutade 8-0.
De börjar kännas bra med 98:orna nu, de känns som om jag hittat min plats i gruppen. HISS PÅ DE.
image description

gissa vem som gjorde två mål på 98 matchen?

Gissa på bara.. ;)

åh, nästan så ögonen tårades

Äta snart och sen Match.

Träningen idag

Träningen idag var helt okej, längesen vi tränade på "riktigt" nu, så suget kom liksom tillbaka. Azzzzzzum. Ja har köpt nya tränings kläder också, tröja och shorts.


Slappa dag.

Idag ska jag bara ta de lungt, mysa framför tv'n medas de regnar ute. Sippa de gråa för ett tag. Ikväll ska jag träna, eller vi. De är fotbolls träning och gissa vad som händer på söndag? Talangträning, shit jag är faktiskt nervös. Men de ska inte vara något att oroa sig för då när träningen är för alla, vem som helst som spelar fotboll i gbg i ett riktigt lag som är född 99.
Bara älskar skylten, ser ni de?

Paus

Hej!
Känner att det är dålig uppdatering från mig då jag har en till blogg att jobba med, så tar en paus för bara några dagar och kommer tillbaka sen! Ha det bra sålänge :)

Hänga med Liv.

Strax kommer Liv hit och vi ska ha lite funfun. Vi kommer nog fota lite så de kommer kanske bilder ikväll.

Jag checkar bigbrother, imorgon börjar påsklovet på riktigt. Azum, tycker jag då jag älskar känslan att vara utan skolan. Gött som in i helvete. Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på mer än stallet som blir på kvällen.

Fan jag skrev allt i rubriken.


Slappt...

Halloj :P
Väldigt dålig uppdatering från min sida tur att jag har Johanna. Men ja, är hos min mormor och morfar med min kusin just nu, åkte direkt från Sälen hit. Jag kommer hem på Fredag igen om vi håller oss enligt planerna. Imorgon tror jag att vi åker till badhuset och sen till cirkusen. Så det blir en fullproppad dag och kan inte lova att jag hinner blogga så värst mycket, tyvärr..
Bilder från Sälen! ♥

Trött som en åsna?

Fotbolls träning nästa, trött som en åsna. Men vill man bi bäst så vill man.
image description

Insperation. my everything

Vad hade ni tyckt om jag gjorde en blandning av alla dom rösterna för peppnign innan matcher och cuper? Svara.



I will become what i know i am

Look me in the eye. It's okay if you're scared. So am I. But we are scared for different reasons. I'm scared of what i won't become and you are scared of what i could become. Look at me. I won't let myself end where i started and i won't let myself finish where i began. I know it's in me even if you can't see it yet. Look me in the eye's. I have much more important then courage. I have patience. I will become what i know i am.




Fullt upp

Jag har haft fullt upp hela dagen/helgen så bloggandet har fått lida, tyvärr. gladpåsk alla, jag har fått massor av godis och ett par trosor, LOL. Ikväll ska jag bowla med folks. Girls VS boys.
Gothiafeelings. <3

Natti natti

Är sjukt trött nu och det har vart en lång dag så går och lägger mig och läser en stund. Ses i morgon :)

Vill bara säga också att det går inte att ladda upp bilder från mobilen någon bugg så ni vet.


Framme i Sälen

Efter en lång bilresa är vi äntligen framme nu blire packa upp och sen pizza mer uppdatering sen.


Härligt gubbs.



Fotboll med mera.

De var längesen jag skrev ett långt inlägg. Var de inte de? Jo, de var de. Så nu tängte jag skriva om många olika saker. Gott och blandat.

Milan - Barca 1-3
Fan, Zlatans milan förlorade igår. Jag hann själv inte se matchen men jag hörde att dom var chanslösa. Lite tråkigt med tanke på att Barca vinner istort sätt allt.
5 saker ni inte visste om mig
Ni har inte fått lära känna mig alls, ni vet istort sätt inget mer än att jag gillar fotboll och fart, typ. Så här kommer fem saker som ni inte visste om mig. 1. Jag är en sjuk tävlings människa. TÄVLIG TÄVLIG TÄVLING. 2. Jag kan slicka mig på näsan. 3. Jag har tejpat mina fotbollsskor med silvertejp för att dom inte ska gå sönder för ajg klarar mig inte utan JUST mina fotbollsskor. 4. Jag biter på mina naglar. 5. Jag hatar extremt tjejiga tjejer.
Google eller youtube.
Många säger att Google är ens bästa vän, men jag är faktiskt inte så beroende av google, de är mer youtube som gör de. Folk säger ofta hur jag vet så mycket om, kändis världen och de som hände just nu. Det är tack vare youtube.
Frågestund, hiss eller diss?
Jag och Linnea funderar på om vi ska ha en frågestund. Är de någon som skulle vilja fråga något isåfall?
Okej, de blev inte så långt, men längre än ett kort bloggning iallafall. ;)

Frågelådan.

Kolla vad jag har fixat;
Klicka på "fråga mig knappen".
Då kommer denna upp, skicka iväg er fråga här. Epost behövs inte.

Träningen nästa

Träning nu, ses sen babes.

Fortsätt så! :D

Många kommentarer, guldstjärna till er! :D ♥

Jag ligger..

i skolan och har No. Vad gör ni?

Förstasidan igen!

Förstasidan på Torslanda IK's hemsida igen! Gött tjejer ♥

Vem kan inte skratta åt denna?

Träning imon och sova nu.

Mörkhårig..

Åh, skulle vilja vara mörkhårig. Typ mörk brunt sjukt fint ju <3 Aja, vad gör ni? :)

Mysigt

Sitter här nu och läser bloggar, lyssnar på musik, chattar med bästa och äter choklad kan det bli bättre? :D Gullig choklad btw.

Take a Break

Ska ta och vila mig lite och läsa en grymt bra bok, Hungerspelen. Den är sjukt bra och alla borde läsa den, tips från mig! :D

Trött

Hej! :)
Jobbig dag idag, är helt slut! Först två nationella prov, och sen en ganska så lång skoldag. Skulle egentligen vara med Mirre idag men hon var fortfarande sjuk :( Krya på dig <3 Så jag har suttit framför tv:en hela eftermiddagen och haft det riktigt gött. Mer uppdatering sen.

Vem vill inte?


Omg, vill ha


Bajskorv

Idag ska jag rida ut på vivaldi, antagligen. Beror lite på hur vädret är.



Fuck life

Vår kanal 3 fungerar inte. BAJSKORRRRRV.

Fotbolls sugen & Grym låt


Oh shit it's monday..

Hej! :D
Måndag check ✔ Bara tisdag, onsdag kvar då! Torsdag tar jag ledigt för att åka upp till fjällen, kommer bli riktigt gött! :D Imorgon har jag inte så mycket planer ska vara med Miranda om hon är frisk imorgon, hoppas verkligen det! Annars är det en vanlig skoldag. Idag var jag Johanna L, Josephine, Karin, Ella, Moa och Emma fick följa med och panta burkar för att få ihop pengar till laget! 108 kronor blev det, bättre än inget i alla fall. Bra jobbat tjejer! ♥

Zlatan dokumentär

Missa inte Zlatan dokumentären idag på trean kl. 20.00
Var har alla kommentarer tagit vägen? Lika många läsare, mycket färre kommentarer. :(

Goa gänget! ♥


Dagens låt


medans jag satt i bilen..

Vann tjejerna vår tredje raka cup seger. Härligt.

års debut i allsvenskan för blåvitt, 1-0 hitils! Toppen. Målen är vita, himlen är blå. Tack vare änglarna IFK.



Go vinst

Igår och idag har jag spelat Fair play cup, tre raka segrar igår och det blev raka vägen mot slutspelet. Idag spelade vi först i kvartsfinal mot Kållered som slutade 0-0 och det blev straffavgörande, vi vann straffarna och det vart riktigt spännande. Nästa match var i semifinalen då vi mötte Jitex och även då gick det hem, 3-0 till oss! Sen var det bara finalen kvar som väntade mot Qviding, det blev en tuff och kämpig match som tillslut slutade 1-1 då väntade straffarna igen! Även denna gång hade vi flyt och vann på straffarna, så SEGER idag då! Gött jobbat tjejer! ♥
Juste, vi träffade Moa Lignell på Donken också :P Dålig mobilbild menmen. igga min frilla.

Hejdå Branäs

Tja Göteborg.