Inte frisk nog.

Igår var jag i skolan, de borde jag nog inte vart. Idag var jag sjukare, kanske inte super sjuk men huvudvärk och ont i halsen. Huvudvärken är borta nu, men jag hostar och halsen är värre. Gode gud, gör så jag blir frisk till Ö-bollen. De är en ganska viktig cup, jag vågar nog säga att av dom alla duktiga lagen i göteborg är dom fem främsta med. Sjukt bra start fält. De kommer bli tufft men någon liten chans har vi. Hade de varit utom hus hade chansen varit stor. Vi suger på innom hus så ha inte för stora förhoppningar. Haha, nu ska jag sätta mig i solen lite. Och för er alla tjejer i laget, kan ni hälsa Anders att inte jag kommer ikväll ifall han inte sett de i facebook gruppen. Tack.

 
Härligt värre. ♥


Stallet nästa.

Hemma från bowlingen, strax drar jag till stallet och har lite mys med ponnyerna. Länglänglägtar.

Jag funderar på att ha en så kallad Frågestund, inte så värsta seriösa grejen, men om ni frågar något så kanske jag och linnea kan svara på de i något inlägg. Vilka är våra största konkuränter? Fem saker som vi stör oss på? När är fotboll tråkigt? Fem snyggaste killarna i världen? Lite insperation till frågor, eller något. (hah^)
 


Sjuk

Jag har haft ont i halsen en längre tid och träningen igår var droppen. Jag mår piss, huvet värker och när jag försöker sjunga med till musiken låter jag som en Åsna, wiiihu. Jag ska ändå gå till skolan imorgon, jag kan inte låta Sofie åka till Eriksberg sjäv. Vi har frilufts dag så jag och sofie valde bowling, macdonalds och sen bowling igen. Ingen dålig dag precis. Not at all. Veckan för mig kommer se ut såhär:

Tisdag; Stallet
Onsdag; Fotbolls träning, 99:or <333
torsdag; Ledig, kompisar.
Fredag; Konditionsträning, 99:or
Lördag; Vila för Öbollen. Mycket pasta.
Söndag; Öbollen & kanske träning med 98:orna på kvällen. Gosh de suger att vi missar talangträningen då.
 


Musiken är mitt liv.


IFK GÖTEBORG

Målnen är vita, himlen är blå tack vare Änglarna Ifk.



Dagens Mål


öbollen

Hemma från att ha kollat när flickor 00:er har spelat. Asså gosh vilken skillnad, spar dit spark hit, nä inget toppen spel va? Nu sitter jag och kollar på Atalanta vs Roma (tv11) och väntar på att de ska bli dags att åka upp till 98:a träningen.
Nästa söndagär det Öbollen för oss, LÄÄÄÄÄNGTAR. Ända dåliga är att vi missar en talang träning. Oh. Jag vill ju vara med på så många som möjligt för bättre chans. Såklart?

 


Min andra halva

Min andra halva i bilder och få ord.


Nahla, min Nahla. Busig ponny som lärt mig sjukt mycket. 6 månader tillsammans.


Första tävlingen på Bulycke.


Favoriten på gammla ridskolan.


Hopp debuten.

bad update

Mycket just nu. I torsdags gbg hs, igår Fotbolls styrke träning och idsag ute och sprungit och sen till Moster och frida. Senare ikväll ska jag skrivaom min andra halva. Ridningen.
 


Bak-Time! :)

Yeeey, har haft baktime här hemma, det blev chokladbollar med stussel på. Lite rand0m, men hade inget pärlsocker hemma så.. Fick göra det bästa av det, men strussel blev asbra med så. Såhär blev dom iaf.



// Linnea

drar snart till gbg horseshow

Som runriken säger så drar jag till gbg horseshow. Dålig uppdatering dagen ut.
 


Läxor

Ska jag bli något går skolan förre allt. Sorry.

Några awsome mål.

Här kommer några helt otroliga mål! Njut :)


// Linnea

Jag frågar er.

Har just nu blogg torka, och har inte den minsta aning om vad jag ska blogga om. Så nu vill jag att ni kommer med förslag, vad NI vill att jag ska blogga om. Och fotboll är inget förslag för det gör jag redan, lalalalalalala. 8D Men ja, vad vill ni att jag ska blogga om? Det är ju faktiskt ni som ska läsa det sen.

// Linnea


I skolan

skolan nu, kunde inte blogga imorse. Uppdatering efter. Bild på go unge 1 & 2

Snart skolan D:

Börjar skolan snart, orkar inte med det idag. Inte för att jag gör det någon annan dag heller, men ändå. Lång dag idag, slutar inte förrän 15:00, börjar iof 09:05. Men vill inte sluta så sent. Tur att det är fotbollsträning idag som kan rädda mina tråkiga onsdagar.

// Linnea


Duschen nästa.

Ja, jag luktar typ apa. Sorry alla apor.



// Linnea

Fikastund.

Hemma igen, vart och ätit fika hos gammelmormor nu på eftermiddagen. Riktigt mysigt <3 Skulle mobilblogga egentligen, men det blev något fel, så de funkade inte. Vet inte varför, det är något med blogg.se appen :/ Hoppas det fixar sig snart för älskar att blogga från mobilen, jättepraktiskt faktiskt.. Men ja, man får hoppas på det bästa.

Här kommer lite halvtaskiga mobilbilder.

// Linnea


OOOOOOOOMG!!!

Vi är med på mest kommenterade inlägg! Kolla nr. 19


Ändring i desigen

Jag har ändrat lite i desigen med fade in och fade out länkar. Håll på länkarna i desigen. Snyggare nu eller inte?


Duschen nästa.

Hemma och äter semlor sedan blir de duschen och sist sova. Vi ses imorgon c:

/W


Söt chey

Min kompis sara har börjat blogga, checka bloggen här.

Jag drar till stallet nu c:


semledagen.

Sjukt dålig uppdatering från min sida. Tack nea för att du håller igång bloggen.

Strax drar jag till stallet idag ska jag hoppa. En kobinatinon, tror jag. What ever? Ni bryr er inte så mycket ändå, licksom de är fotbolls blogg. Jag ska skriva om fotboll så ja. Grupperna till Ö Bollen vinter har kommit ut. Så är ni nyfikena på vilka i ska möta så kan ni kolla det här.
Jag påminner er, hittar ni en privat fotboll blogg (en sån som jag och linnea har, alltså inte en som får betalt för att blogga på en hemsida.) KONTAKTA MIG! [email protected] eller i en kommentar. (varför inte facebook? JW Du kommer till din egen profil eller till min.. )
Semlor dagen idag då, gött. Vet inte ifall jag kan offra en semla, jag vill ju inte bli fetare än vad jag redan är. Idag är jag på ett riktigt depp humör, vet inte varför. Jag bara är de. För alla där ute som har dagar som jag. Lyssna på denna.

/W


Vill vill till toppen!

Vem vill inte det? Vi vill nå toppen, och det är NI som kan hjälpa oss.



// Linnea

My life, my rules...

Men vad gör ni folks?

 

// Linnea


Dålig uppdatering idag.

Kommer bli dålig uppdatering från min sida idag, mamma hämtar mig direkt efter skolan och då ska jag iväg till doktorn. Sedan är det direkt hem till min gammelmormor, kommer visserligen ha med mig mobilen. Så det kanske blir en mobilbloggning eller nåt? Men i alla fall, sen kommer jag hem vid sju igen kanske. Så det blir antagligen ett sista inlägg då! :) Får hoppas att Johanna håller den väl uppdaterad idag då.

image description

// Linnea


En sista uppdatering..

Sista uppdateringen för idag nu då! Sitter just nu och lyssnar på musik, skriver lite ''viktiga'' saker xD och så.. Ska snart kolla på TV så därför blire inget mer bloggande idag, tyvärr :( Men imorgon är jag tillbaka igen! ;D

Jag just nu.

// Linnea

Var tvungen att testa..

Var tvungen att testa det som Johanna har, rätt kul asså xD

Vill ni också testa? Hemsidan hittar du HÄR.

// Linnea


Måndag - check

Jobbigaste degen på veckan är halv klar. Gött! Ska snart dra till Viktor så mer uppdatering efter det.
Klicka på bilden för att komma till världens bästa tjej. Okej de funkade inte. Klicka här.
 


Lite örongodis

Dagens örongodis!



// Linnea

Skolan...

Hej allihopa!
Känns smått konstigt att vara tillbaka i skolan igen, det enda som är bra är att jag slipper alla skuldkänslor för att jag inte har gjort det dom andra gjort. Men annars är det som vanligt, jobbigt. Blir ett kortis inlägg nu då.

Komigen nu, vi vill ha tillbaka våran goa statetisk! :*

// Nea


Respekt

/W


Duschen nästa.

Vilken super statistik. Tack alla söta. :*

/W


Omg..

Har lite... Ja, tråkigt c':



// Linnea

The best makeup a girl can wear is a smile..

image description

// Linnea


Bra jobbat Linnea...

// Linnea


Barca! ♥

Jag om några år! :D

// Linnea


*gilla*



// Linnea

Underbar morgon!

Vill bara börja med att säga förlåt för dålig uppdatering igår kväll, har inte ställt om mig än och sover på konstiga tider ;) Somnade klockan åtta igår ungefär och vaknade klockan fem, såatte. Det blir lite konstigt, bara så ni vet! I alla fall, vaknade somsagt tidigt och låg och läste en hel bok, sedan gick jag ner för att frukost och då hade mamma typ gjort mini-pannkakor, ägg, mm. Så en stor god frukost och sen rastade jag Ville, och lite så. Har i alla fall vart bra, hah. Idag har jag inte så mycket planer på dagen, får la hitta på något med en kompis, sen ikväll drar jag till fotbollsträning :D Vad kul det ska bli! Hoppas ni också haft det bra, KOMMEMTERA.

// Linnea


Drar till Billdal nu.


Godnatt

Godnatt kära bloggläsare, bilder från GP ponnyn som jag ska till kommer komma under dagen. :)

Follow me?


Följ mig HÄR.


VILL HA.




Drar till Billdal.

Imorgon tidigt tidigt på morgonen drar jag till billdals ridklupp och gpponnyns semifinal. Direkt efter jag kommit hem drar jag till Vallen och kör ett tränings pass med 98:orna och vår lilla skar 99:or. Därför blir de dålig uppdatering, jag behöver värkligen en iphone så jag kan blogga från mobilen som Nea. What ever? De finns andra saken som är viktigar i livet.

Bjuder på lite örongodis, fortfarande lika bra.


Utkast: Feb. 18, 2012

Are you kidding me? Ranelid till final? Han sjunger ju inte ens, nej ingen hiss alls. Stor fet diss. Men molly var bra! Imorgon drar jag iväg till Semifinalen av GP-ponnyn i Billdal. Dålig uppdatering då. 
 image description


Fotade lite

Melodifestivalen nästa.










Vilken miss!

Kolla denna missen, stackarn asså :c


// Linnea

Finfin statestik.

Stastiken på topp, desamma med kommentarerna. Fortsätt så!
Dagens mål
När jag ändå är i gång kör jag på med ett dagens mål inlägg. Eller Dagens icke mål, rättare sagt.

/W


pluggaaaaaaaaaaar...

Sitter just nu och pluggar igen allt jag missat, fy vad tråkigt :( Vad gör ni?

// Linnea


Bilder från resan!

Här kommer dom efterlängtade bilderna, har såklart mycket mer bilder men tyckte att det räckte med dom här.

Så, det var alla bilder! :D Om ni inte visste det så är det väldigt billigt där, alltså lika med mycket shopping. Här kommer lite av mina favoritfynd.

3 stycken iPhone skal :D

En svart adidaströja.

Och lite angry birds grejer till angry birds nörden själv.. x'd

Hoppas ni tyckte om bilderna och kommentera gärna! :D

 

// Linnea


Hemma

Hemma från handlingen nu, kollar på skidor. Mer uppdatering sen. De blev inget av någon av sakerna jag egentligen skulle göra. Bild från Gothia.
 


Överaskning

De blev ingen konditions träning för mig idag, jag sov bort tiden. Jag vaknade när träningen bara hade en kvart av sig kvar. Duktigt Johanna. Men de är ju träning imorgo iallafall, tur de. Nu ska vi åka och handla, hje & Puss.

Kul att du är tillbaka Nea & roligt att du gillar designen!


'
 


Borta bra, men hemma bäst.

Hej allihopa!
Nu är jag hemma igen och jag har haft det toppen bra! Bilder från resan kommer senare. Men trots det så är det riktigt skönt att vara hemma. Well, ni måste erkänna att det nya designen är assnygg? Fattar inte hur du gör Johanna (hon har gjort hela) jätteduktig är du verkligen :D Idag blire nog en slappardag, härligt! Men i morgon är det fotbollsträning då, tagga. Har inte tränat på... för länge sedan i alla fall. Bloggar mer senare.

Alltid lika kul att flumma med dom bästa ;)

// Linnea


Gästblogg!

hejhej, fick gästblogga på jonnis blogg, alltid lika trevligt.
träffade johanna genom nätet, och då började vi bara prata mer och mer, nu skypar jag med henne så ofta jag kan & ska träffa henne till sommarn!
så ja, det är inte helt fel att träffa randoms på nätet. (:
ni undrar säkert vem jag är, men i alla fall heter jag linnéa och bor i fristad, om ni ens har någon aning om vart det ligger.

reklamerar mig själv lite, busigt.
klicka på bilden för att komma till min blogg!


Gästblogg nr.2

Nästa är söta Sara, en av mina närmsta vänner. Vi Går i samma klass och vi båda är med i US, ungdomssektionen. Vi ska även på samma ridläger i slutet av sommaren, så därför Ska sara skriva om de. :) Sara ska kanske börja blogga så glöm inte att kommentera vad ni tycker.

Hej! Nu tänkte jag gästblogga hos er och skriva lite om Sjöstjärnanas ridläger.
Sjöstjärnans ridläger som kort och gott kallas "sjöis" är ett mysigt ridläger uppbyggt på kärlek och erfarenhet. Man bor i små stugor som har jättegulliga namn till exempel, gullvian och rosen. Sjöis har sin egna badsjö och på ridlägret finns det en hel baddag då vi badar med hästarna! Var beredd på ditt livs ridläger, packa väskorna! /S

Glöm inte kommentera.


CocosNeger <3

Sara på G. Gästblogg.


Gästblogg nr.1

Sminkflikkah (Ellie) AKA gsm hälsar:



Hon försöker förklara att hon inte kan, men vips. De kunde hon visst, nu gästbloggar hon ju.
de är bilder därför serde konstigt ut.

Gästblogga dag

Idag kör vi på gästbloggare. Bara för dagen. Söker alla möjliga, helst fotbollsspelare dock. Men andra går sjukt bra också. Ni ska helst skriv om någon speciell sak, inte bara "Hej jag heter Grata och jag gillar att spela tennis.."'
Ni skriver inlägget till mig och jag lägger in det tillsammans med ert bloggnamn och bloggaddres.

Ja, ni får göra reklam för eran blogg. SÖK PÅ, några extra läsare för eran blogg skulle väl inte skada? :)


Dålig uppdatering imorgon.

FÖRVARNING
Jag måste bara förvarna er o att de kommer bli sjukt dålig uppdatering imorgon. Fullt upp, alldaylong. Konditionsträning med 98:orna tidigt på morgonen, sendan blir de av till spårhaga. Dom brukar ha sjukt bra utförsäljning nu innan gbg horseshow och sist men inte minst följa med Lovis till Hennes Polly.

Kanske att jag hinner slänga in ett inläg där i mellan. Men bara mayby. Men om inte ska jag hålla igång bloggen riktigt bra ikväll.

Nu sitter jag här och myser i min asgrymma Warp mössa och assnööögga Ifk tröja.


Dagens mål

Eftersom jag glömde dagens mål igår, får ni 2 fula och tre snygga idag. Enjoy.


Grattis Mamma


Linnea kom tillbaka!

Linnea kom tillbaka, jag vill börja blogga på riktgt nu! Under tiden vi väntar så får ni lära känna mig lite bättre genom att jag tänkte visa lite Wibbies musik style.

 

Jag börjar blogga på "riktigt" från och med nu. Nästa - äta.


Vinst

Fyra noll, skojar du? Kan de bli mycket bättre, nu hoppas vi bara att dom håller nollan i london så är dom klara för kvarten. Ibra fick göra sitt mål också. De är bra! 

Förutom ett dagens mål senare så blir de ingen mer uppdatering för ikväll tror jag, kanske ifall jag får tag på vediorna från blågula drömmar. Mer om de senare ikväll eller någon annan dag, puss ;*


Halvleks uppdatering

Yey, Milan leder! Zlatan har varit bra, hela Milan har varit bra iförsig, men Ibra har varit en av dom utstickande. Många bra passningar och en grym assist. Gogogo milan, nu tar ni de här! 2-0

Träning today

Hemma från träningen som var idag, eller för en halvtimma sen rättare sagt. De blev lite teknik och stuff. Vi tränar entligen inte nu under lovet, men våra framtida lagkamrater, 98:orna (Ett år äldre) Låter oss vara med på deras träninar (idag och på lördag.)

För er som inte följt eller läst bloggen innan så är jag och Nea 99:or och vårt lag håller just nu att slå ihopp med ett lag 98:or, änsålänge tränar vi bara med dom på söndagarna.

Nu sitter jag och väntar spänt på matchen ikväll. Info om den i inlägget nedanför. Min gud spelar, hoppas han lyckas förengångs skull, han har ju inte lyckats så bra chapions league och inte haft några toppen år nu de sista. Hoppas han får ett sista "genombrott".



Champions league

MILAN VS ARSENAL tonight. 20.00, får inte missas. Plus så spelar Zlatan, avstängningen är slut. *Happysmile*



Sätter bilden på Neas kategori för att alla kategorier ska finnas i menyn.


Bara för att Crerolnad är grym.

CreRonald, nytt smeknamn till Cristiano. Töntigt jag vet, men ändå Coolt på något sätt. Kommentarton är jobbig som fan, men what ever? Stäng av ljudet.
 


Glöm inte.

Glöm inte champions league ikväll. Barsa VS lever kosen och någon annan skit match. (Skit match och skit match vet jag inte riktigt om jag kan säga. åttondels final är ju inte så dåligt..)


Så här ligger de till..

Nea är bortrest och min dator är trasig. Detta gr de grymt svårt att jobba på designen. Tror mig.. Jag ska iallafall försöka få den klar tills Nea kommer hem. Eftersom hon inte har internet blir de en trelig 'välkommen hem' present. Om jag lyckas med den må säga. Ses om tå veckor bitches & om inte. Läs de här igen. ;) nu blire zlatans skitbra bok, grymt värd att läsa även för er som inte dyrkar zlatan lika mycket som mig. Ting.


Välkommen till min nya blogg!